Last Minutes in Denemarken en natuur kunnen niet zonder elkaar

Eiland bornholmLast Minutes in Denemarken zijn hetzelfde als Last-Minutes in de natuur, Denemarken heeft een schitterend natuurlijk landschap, zodat het aanbod van outdoor activiteiten groot is zoals een wandel- en fietsvakantie op een van de vele bospaden of routes. Bij Ribe kunt u het Waddenzeecentrum bezoeken, u vindt hier informatie over de natuur, de getijden, het Waddengebied, eb en vloed, u kunt hier wadlopen met gids, er worden zeehondensafari’s georganiseerd. U kunt hier actief genieten in en van de natuur tijdens een prachtige Lastminute in Denemarken. Zo vindt u bij het stadje Vejle een omgeving met heuvels en het prachtige rivierdal met veel gezelligheid, in de omgeving kunt u optimaal genieten van een wandel- en fietsvakantie. Er is hier ook een leeuwenpark, zeker een bezoek waard als u van de natuur houdt. Als u op uw eigen manier wilt genieten in de ongerepte natuur, kijk rond in de omgeving van Silkeborg, met prachtige uitgestrekte bossen, de rivier Gudena of bezoek de kuurstad, hier kunt u een ontspannen lichaamsverzorgende behandeling verwachten gebaseerd op de natuur. De Last-Minutes in Denemarken zijn net zo mooi als de natuurlijke omgeving van Denemarken.

Ontdek de schitterende natuur in Denemarken tijdens een Last Minute

ZeehondU kunt en zult heel veel ongerepte natuurgebieden tegenkomen tijdens een Last Minute  in Denemarken. U vindt hier prachtige voorzieningen zoals wandel- en fietspaden die met behoud van de natuur zijn aangelegd. Bezoek de schitterende krijtrotsen van Mons Klint met het Geocenter, een interessant museum met vondsten en fossielen. De prachtige Mons Klint rotspunt ligt 128 meter boven het zeeoppervlak, een indrukwekkend stuk natuur waar u zowel vanaf de top als vanaf de kustlijn de krijtrotsen kunt bewonderen. Dankzij de zorgvuldige omgang met de natuur kunt u als bezoeker nog steeds geweldig veel plezier beleven aan een Lastminute in Denemarken. Een ander prachtig stukje natuur is het Maribo meren natuurpark. Dat vindt u in Lolland, een uniek natuurgebied met een grote culturele en historische waarde, hier vindt u weiland, meren, heide en een wal met een beschermende functie. Ook vindt u hier prachtige nog vrij zeldzame flora en fauna, kijk rond en geniet er van in alle rust en stilte. Een Last-Minute in Denemarken is bijna altijd onlosmakelijk verbonden met de natuur, het is de taal van het landschap.

U vindt rust en stilte tijdens een Last Minute in Denemarken

Als u kiest voor een Last Minute in Denemarken, kiest u voor een geslaagde vakantie. Dankzij de vriendelijke ontvangst wilt u nog eens terugkomen, dankzij het zeer afwisselende en indrukwekkende landschap kunt u hier optimaal actief genieten van een vakantie in de natuur. Zo wordt een deel van Jutland ook wel de Deense fjordenstreek genoemd, de fjorden zijn allereerst een prachtig brok natuur. Daarnaast zijn de liefhebbers van een watersportvakantie hier op de beste plek van de wereld. Dankzij het glooiende landschap is een fietsvakantie een zeer plezierige Lastminute in Denemarken. Het eiland Bornholm is een beetje anders dan anders in Denemarken, met zijn heuvels, vlakke land, rotsen, kloven, meren, bossen, stranden. Daarnaast vindt u er de kustwegen en oude spoordijken voor de prachtigste wandel- en fietsvakantie in Denemarken. Het zeer milde klimaat geeft onverwachte effecten in het landschap zoals vijgenbomen, walnoten, wilde planten en bloemen die hier groeien. Als u meer van een schilderachtig tuinlandschap houdt met bloeiende tuinen en parken, breng dan een bezoek aan Lolland Falster. Als u van een culturele vakantie in de natuur of van een wandeling door de ongerepte natuur houdt, dan is een Last-Minute in Denemarken een aanrader.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen