Culturele Last Minutes vormen een wereldwijd succes

Last minute nyhavn copenhagenU vindt een prachtige cultuurvakantie bij de Last Minutes in Denemarken, vaak in een prachtige natuurlijke omgeving, u mag een gastvrije ontvangst verwachten, u kunt een divers aanbod van bezienswaardigheden verwachten. Zo vindt u bij Roskilde diverse Vikingschepen, naar aanleiding van deze vondsten is er een Vikinginformatie centrum ontstaan, inmiddels sterk uitgebreid met tentoonstellingen en voorwerpen over scheepvaart, maritiem handwerk, de Vikingen hadden een grote kennis van zaken als het om de scheepvaart ging. Een leuke Last-Minute in Denemarken voor eigenlijk alle leeftijden. In Odense vindt u het geboortehuis van Hans Christian Andersen, een van de bekendste museum in Denemarken, u vindt hier een uitgebreide tentoonstelling met persoonlijke bezittingen, vertrouwelijke brieven, manuscripten, voor de liefhebber is dit een prachtige cultuurvakantie in Denemarken. De Denen zijn trots op hun land en gaan heel voorzichtig om met de omgeving, waardoor iedereen optimaal kan genieten van een culturele Lastminute in Denemarken.

U vindt een Last Minute in Denemarken in alle soorten en maten

Last Minutes in Denemarken zijn mooie cultuurvakanties, te vinden in een prachtig landschap. Als u denkt aan een cultuurvakantie in Denemarken, dan kunt u denken aan kunst, historie, natuur, Vikingen, kastelen. Tijdens een Last-Minute in Denemarken zult u ontdekken dat door het hele land verspreid kastelen zijn te vinden, de ene is beter bewaard als de andere maar er staan er genoeg. Kasteel Egeskov is meer dan 450 jaar oud, op het eiland Funen in het zuidelijke deel. Het historisch monument is prachtig bewaard gebleven, u vindt hier een Oldtimermuseum, glimmende schoonheden op vier wielen, een schitterend gezicht. Er zijn daarnaast talloze tentoonstellingen, u kunt hier permanent een bijzonder poppenhuis Titania Palast bewonderen. Dit is een kenmerkend voorbeeld van een culturele Lastminute in Denemarken. Een bezoek aan Odense, de stad van Hans Christian Andersen, is een stadje met een bijzondere sfeer, met veel groen, met een gezellig centrum, al met al een stad met allure, zeker een bezoek waard tijdens een culturele Last-Minute in Denemarken.

Een stedentrip is een mooie culturele Lastminute in Denemarken

VikingschipGeniet van een land als Denemarken tijdens een cultuurvakantie, een stedentrip of Last Minute in Denemarken, welke vorm van vakantie u ook kiest. Hierbij kunt u heerlijk genieten van een bezoek aan een stad in Denemarken zoals Aarhuis en Kopenhagen. U vindt hier cultuur, ontspanning, gezelligheid, geschiedenis, architectuur, zelfs attractieparken. Aarhuis is de tweede stad van Denemarken, een universiteitsstad, u vindt hier een prachtige openluchtmuseum wat een realistisch beeld geeft van het leven van weleer en de invloed van de Vikingen, u vindt hier Tivolipark in het klein, u vindt hier het Aros Kunstmuseum, u kunt hier winkelen, u kunt hier culinair genieten. Ondanks de bedrijvigheid van de stad is de gezellige sfeer behouden gebleven. Een stedentrip naar Aarhuis is zeker de moeite waard. Een veelzijdige Latminute in Denemarken, waarbij u het echte Denemarken leert kennen. Kopenhagen is een andere vakantiebestemming voor een stedentrip, ook hier is de gemoedelijkheid bewaard gebleven, het is een havenstad, het is een winkelstad, het is een stad waar u talloze musea kunt bezoeken, het is een stad met veel architectuur, het is een uitgaansstad vooral de wijk Nyhavn. Dit moet u echt gezien hebben: het beeld van de Kleine Zeemeermin in de haven, bewonder de vele standbeelden tijdens een stadswandeling, de gekleurde woonwijk in Nyhavn, de Kastellet, de vesting van Kopenhagen. Als u alles wilt zien en doen in Kopenhagen, heeft u aan een enkele dag niet genoeg, een meerdaagse stedentrip is dan ook beslist een goed idee. De Last-Minutes in Denemarken hebben genoeg mogelijkheden hiervoor.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen