Actieve Last Minute vakanties in Denemarken

Last minute actieve vakantie denemarkenU vindt de mooiste actieve vakantie bij de Last Minutes in Denemarken. Zo kunt u actief genieten in Nordborg waar het Danfoss Universe te vinden is. Dit is een interactief attractiepark, eigenlijk een mix van een wetenschappelijk en technisch centrum, als u van experimenteren en uitdagingen houdt, bent u hier op het juiste adres. Als u Denemarken bezoekt tijdens een Last-Minute vakantie, mag u Legoland in Billund niet overslaan, desnoods rijdt u er wat extra kilometers voor. In dit overbekende attractiepark vindt u meer dan 55 attracties, als u weet dat er meer dan 50 miljoen lego steentjes zijn verwerkt, is een bezoek toch onvermijdelijk, patat in de vorm van legosteentjes is nog lekkerder. Een paar mooie attracties zijn de Tempel, de wildwaterbaan, de achtbaan. De allerkleinsten zullen zich uitstekend vermaken in Duploland. Een actieve Lastminute in Denemarken is gewoon een heel aantrekkelijke vakantie voor jong en oud.

Kies voor een actieve vakantie aan de kust, kies voor een Last Minute

Legoland in billundBij een Last Minute in Denemarken kunt u denken aan een strand- of watersportvakantie, ze zijn er wel degelijk. U vindt mogelijkheden voor een strandvakantie vanaf de Wadden tot aan Jutland, verrassend rustig en met veel mogelijkheden voor een watersportvakantie. Zo vindt u bij Zuid Seeland veel groen, schone stranden en leuke stadjes als tegenhanger van de Last-Minute in Denemarken aan het strand. Het eiland Mon is Europees bekend vanwege de  indrukwekkende krijtrotsen met de rustige stranden in de omgeving, de eilanden Lolland en Falster worden gekenmerkt door witte zandstranden, landelijke rust en De Limfjord is een prachtige bestemming voor een Lastminute in Denemarken, ideaal voor een watersportvakantie met een zeilvakantie, wind- en kitesurfen, kajakken op zee, visvakantie. Laat u verrassen en kies voor een Last Minute in Denemarken aan de kust.

Uw volgende actieve vakantie is een bijzondere Lastminute in Denemarken

Dankzij de vele vakantiemogelijkheden van een Lastminute in Denemarken, kunt u een onvergetelijke vakantie in Denemarken vieren.  De wandelvakantie is sterk ontwikkeld vanwege de prachtige natuurlijke omgeving en de vele bewegwijzerde paden en routes. Voor de fietsvakantie geldt eigenlijk het zelfde, het aantal kilometers aan routes, bospaden, en zelfs Europese routes is groot. De liefhebbers van kitesurfen zijn bij de Ringkobing fjord op Jutland op juiste plek, de ideale locatie voor een kite-surfvakantie, een prachtig voorbeeld van een actieve Last Minute in Denemarken. U kunt hier ook perfect zeilen en kano varen. Als u actief wilt genieten, breng dan een bezoek aan het Reepark in Ebeltoft, een dierenpark met meer dan 100 verschillende diersoorten uit vijf werelddelen, best heel bijzonder. Bovendien is het dierenpark zelf heel aantrekkelijk ingericht waardoor het een speciaal dierenpark is geworden, zeer toegankelijk voor jong en oud, comfortabel toegankelijk voor minder validen. Een unieke actieve Last-Minute in Denemarken, speciaal voor u.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen